Potřebuji více dobra, abych změnil svět

Potřebuji více dobra, abych změnil svět

Anotace: Co k tomu psát ??? Snad vše najdete uvnitř :-[ Zase po čase jsem ty pocity, které nemám většinou komu říct, ze sebe potřeboval dostat ;-)

Potřebuji, aby mě někdo miloval,
aby opětoval mou lásku.
Potřebuji, aby vždy při mně stál,
aby nebylo už pro mě nářku.

Potřebuji, vyhnat smrt od mých blízkých,
abych nemusel se o nikoho už nikdy bát,
odehnat pryč zlo těch lidí slizských,
aby nemohlo dál dobro z nás sát.

Jak někdo může někoho milovat,
pořád se s ním jenom smát
a na druhý den ho pomlouvat,
nenávidět a o všem mu jen lhát ?

Potřebuji, aby to všechno přestalo,
potřebuji, aby ve světě opět dobro vyvstalo.
Nikdo nemůže být přece tak zkažený
aby nemohl být zpět mezi dobré vržený.

Někdy prožíváme dobré chvíle
chvíli zase ty špatné
někdy musíš ujít dlouhé míle
abys prožil, zase ty věci šťastné.

Potřebuji, šťastných chvil víc
snad někdo mi je může dát
všechno to, bych chtěl ti říct
a pusu na dobrou noc ti dát

Až obloha se rozjasní
a my se spolu setkáme
všechno se nám objasní
snad jeden druhého, nikomu už nedáme

Snad to bude brzy,
ptž těžko je člověku,
kdýž furt ho něco mrzí
a je mu jenom do breku.

Tak úsměv někomu věnuj,
vždyť ten se ti vždy vrátí
třeba se k tobě jednou dostane ten můj
a všechno to zlo jednou navždy zvrátí.
Autor PECEN-chleba, 16.06.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí