Ztracený anděl

Ztracený anděl

Anotace: Anděla jsem nakonec našla, ale musela jsem ho svázat, aby mi neuletěl...

Měla jsem křišťálového Anděla,
na bílé šňůrce na krku.
Ta šňůrka se mi přetrhla
a je mi vážně do breku.

Měla jsem Anděla z křišťálu,
a byla jsem i trochu závislá.
Po městě bez něj teďka jdu
a volám: "Vraťte mi Anděla!"

Jak nad ztrátou druha,
na suché poušti Sahaře.
Zbyde tu po něm jen stesk a touha,
jak po pokladu na Kouzelné hoře.

Chodím tu teďka bez tebe,
už tě nikdy nbbudu mít.
Můj milovaný Anděle,
zatím neumím bez tebe žít.

Občas ztratíme milované věci,
tak jako já svého Anděla.
Už je nikdy nenajdem přeci,
však kdo z nás s tím něco nadělá?
Autor Veverushka, 30.07.2008
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to :) Dávám Tip!

11.03.2009 22:12:00 | Anne Leyyd

kontroluj si preklepy nez to vkladas..
jinak bych na tom jeste zapracovala, docela to drhne, trosku vic si s tim pohraj...

30.07.2008 19:50:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí