Hrad v nitru

Hrad v nitru

Anotace: Bez.

Srdce je červené,
tvrdí láska,
zelená cesta,
další nevěsta se vdala,
se srdcem modré holubice.

Vášní probodené srdce,
nad hradem oblačná dálka,
strom života zarůstá travou,
labutě v síních plavou.

Dva ostny pronikly hradem,
jsou jeho životem,
otevřou brány lásce,
než přijde vichřice.

V bílý opuštěný hrad,
změní se nevěsta,
až vychýlí se její srdce,
na stranu pravé lásky…
Autor IvoMaria, 21.08.2008
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: okapovaroura, LauraKošinová, Bíša, Sandra_T, Romana Šamanka Ladyloba, dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..pročítám-nevnímám..v některých dílech do hloubky propadám-zvláštní..

21.08.2008 10:20:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí