píseň o nejbližší vině-Jan Skácel
Anotace: tuhle básničku napsal kdysi dávno jeden člověk a já ji měla schovanou,hrozně se mi líbí tak ji sem píšu.
Je studánka a plná krve
a každý z ní už jednou pil
a někdo zabil moudivláčka
a kdosi strašně ublížil.
A potom mu to bylo líto
a do dlaní tu vodu bral
a prohlížel ji proti světlu
a bál se,ale neubál.
A držel,ale neudržel,
tu vodu v prstech,bože můj
a v prázdném lomu kámen lámal
a marně prosil:kamenuj!
A držel,ale neudržel
a bál se,ale neubál
a studánka je plná krve
a každý u ní jednou stál.
Přečteno 1341x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin, Triffid Kolbe, Andělská holka, carodejka, 6thSun, veronicie
Komentáře (3)
Komentujících (3)