Čmudafak

Čmudafak

Černoušek fouká balónek na barevném pozadí pozaďoučku
Začíná slintat ale jenom pomaloučku
Takovou slávu
Takovou polévku

Holoubek sivý rozumě vykopává gruzínskou ruku
Gruzínskou mouku i gruzínský rybí trh

Jong Čchiun a Čchen Van Dien a Thungh Lin Ghungh Mien

První druhý valčík z Dejvic
Třetí čtvrtý duchovní z Horoměřic
Polehounku potajmu v kyselu zvrhlé báby

Ach žábry
Naříká černoušek později

Dej sem dary dej
Dej sem prachy dej
Dej sem Ježíšku kus barvy na hřebíky a kus salámu k tomu
Taky punčocháče a angličáka jeden kus
A jazyk za zuby a okno za nehty

Ach černoušku foukej černé ouško
Pozaďoučku polehoučku
Polechtám Tě na józe

Termosku kávy
Termonukleární hnusností Vaší ženy lehounké jako lehounkost černouškovského foukáníčka nepřiměřeno jest

Není to syfilis
Je to malý Pepíček močící pravidelně sem a tam a na zánovní kobereček zrovna

Fouk a čmoud
A v tu ránu je po biometráži

Osmička tři kolečka
Autor Mrášnivor, 06.12.2008
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, sailorr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí