Umřela

Umřela

Anotace: je to hnusný

Čteš její parte
Umřela s tvým jménem na rtech
Proklínáš nekonečné minuty
Jsi chudák osudem zapomenutý
Nikdo nestojí o tvou účast
Už neztrácej životem čas

Čteš její úmrtní listinu
Umřela a žila ve tvém stínu
Nesnášel jsi její nářky a pláč
Teď se ptáš, co jsi bez ní zač
Miloval jsi ji a nestihl to říct
Je nám líto - neoživí ji nic

Čteš zprávu o její smrti
Umřela a tebe teď bolest škrtí
Nezapomeneš její úsměv, oči
Všechno je pryč, všechno končí
Opustíš tenhle mizerný svět s ní
V oblacích budete navždy spolu snít
Autor emi-lee, 10.12.2008
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Axis, Bůchví..., Nút, Veselý Drak, Trawnikar
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pfuuu :o(
je to síla a člověk si alespon trochu uleví tím že se vypíše...

10.12.2008 22:15:00 | Nút

Nic mi do toho smutku není...
však život je i o umření...
tip hlavně poslední sloku cení...

10.12.2008 18:54:00 | Veselý Drak

Je možné, že už jsem tohle četla? Je to docela dost staré.

10.12.2008 18:49:00 | Selča

sutné.. poslední dobou mám morbidní náladu. Díky :o)

10.12.2008 18:21:00 | Trawnikar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí