V potlesku mamutů

V potlesku mamutů

Anotace: pche... dneska nic...

V potlesku mamutů
Albína zápolí
s červenosilnicovou euforií

vůně jejích vlasů
připomíná paní
co v pátek pod vlak skočila

Albína,
slečna nadaná,
na špičce zikkuratu
mírní slovy klidnými
nadmořské pnutí
bouří
vnitřního charakteru

-kdesi ve vesmíru
umírá
supernova-

a zítřek zůstává nejistý
jako letní ráno mezi kaktusy

ruka s polámanými nehty
marně
tápe
po hrnku lávy bezbarvé

řekni, nehezká,
zda plivat na auta je zakázáno
...
Autor fialová, 22.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Franti, Juan, NikitaNikaT., Holis, enigman, Mbonita, Psavec, PetTulak, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

albína se mi líbí, a to hodně.dneska nejsem kreativní v komentářích, ale což

05.01.2009 22:22:00 | Franti

Velice pohledné:)

29.12.2008 18:03:00 | Netty de Touvenell

Skvělé poetické obraty!

22.12.2008 17:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí