Jdi žít
Neplač už pro racky
co odlétli za moře
»I ty můžeš letět«
Neplač už pro bubeníky
co zlomili paličky
»I ty můžeš hrát«
Neplač už pro kapky
co utonuly v řekách
»I ty můžeš plout«
Neplač už pro tóny
co zanikly v hluku
»I ty můžeš znít«
Neplač už pro oheň
co zahynul v dešti
»I ty můžeš hřát«
Neplač už pro ptáčky
co zemřeli mrazem
»I ty můžeš umřít«
Neplač už
a jdi žít!
Přečteno 473x
Tipy 25
Poslední tipující: Leedram, joaneee, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Egretta, Charibeja, Holis, Darneth, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)