Venku

Venku

Anotace: po pár jointech

Před chvilkou jsem potkal kluka, tleskal
roztančil mě, rozezněl mě, zapoměl jsem
na hudbu a on mi to vrátil, jo to bylo fajn.
Pak jsem se na něho podíval a on se díval
sám sobě do očí, svýma očima do svých očí.
Nevědel kam jde? šel někam do prdele, do lesa,
dere se přes křový ke trati, dotrhá si bundu,
škrábne se u oka trnem ne s trnky. Přechází
přes příkop, kde to projde po kolena nejakou
rašelinou. Poté se vydá kolem tratě za pouličným
světlem. U mostu schází na mostek přes vodu
a tam potřebuje močit, vytáne si péro, ale
nejak blbě, ne uplně, konec nestihne
a nachčije si do levé nohavice, chce se hodně,
tak moc neušetří na zem, a to málo co ušetřil
tak si půlkou pokropil pravou botu.
Doma musel vykopnout vchodové dveře, těma
obyl omítku. V bytě se tiše u topení pomodlil
až na chvilku zapomenul a pak začal cítit ty
kalhoty, trochu ho to i uklidňovalo. Být
pochcaný neznamená být....
Pak vzal hifi věž, vyšel na balkon a zhodil
ji dolů. Po cestě se to ještě zachytilo na
šnůrách o patro níž, pak si šel lehnout.
Ale určitě si zatleskal něco lyrické.
Autor raďo, 29.01.2009
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Unyle Pěl, Mario de Janiero, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

crazy

02.08.2009 12:16:00 | BERYL.K

To nejsou nápady, Kapko, to je tráva...

24.02.2009 18:12:00 | Mario de Janiero

Tak jsem si početla, tvoje nápady mě baví.

23.02.2009 15:59:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí