Už kráčím

Už kráčím

Anotace: -

Sbírka: Deset

Sjet bílou lajnu
od krajnice
roztavenou na dně lžíce
bagrů

restartovat jedním
stiskem
smrt je také možným ziskem
v jádru

jak Shangri-la vprostřed
města
jako možnost jedna ze sta
s klady

na dluh kyslíkový
dýchám
pět balíčků karet míchám
dohromady

pět maličkých stupnic
dílků
pro mrazení na zátylku
zima

a pak opar z dýmu
na skle
na kapičce krve zaschlé
dřímá

opuštěný na vrcholu
hory
studený pot svými póry
tlačím

usazený na lavici
trestu
z vrcholu mě čeká už jen sestup
tak kráčím.
Autor Bolder, 31.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: zenge, Iva Borecká, Kapka, Troubelín, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zážitek "o)

31.01.2009 09:52:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí