Víla v barvách (Barvy)

Víla v barvách (Barvy)

Anotace: První z cyklu o víle :-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
VÍLA V BARVÁCH (Barvy)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Něžné oči, rty i kůže
Ona vypadá tak jak růže
V strachu se krčí a vzlyká
Stará chvíle, co nás zviklá.

Tvé nohy jako letní tráva jsou
Kolik dní ještě asi nebudeš mou?
Malíř bytě vystihl
A já u vlaku Tě stihl!

Tři barvy máš základní
K těm kluci nejsou chladní
Pleťovou po celém svém obvodu
Když tě zřím, dej mi prosím vodu!

Ještě modrá stínů tvých na očích
Tu poslední barvu jsem neočíh´
Barva tvých rtů je červená
Nebo aspoň lesk. Nebuď ztrápená!
Autor Zasněný básník, 01.02.2009
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí