Víla sama (Samota)

Víla sama (Samota)

Anotace: Druhá :-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
VÍLA V BARVÁCH (Barvy)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sedíš v pokoji, ruce v klíně
Samotná a snad ne o víně
Smutná a to já nechci
Jsme v náladě oba lehcí.

Jako hrom jsi hodná a nechceš nic
Ode mě vem a přízně nedej víc
Už jí dost mám a bohatě stačí
Nebuď jako bez koně kočí.

Procházím pokojem a jsem taky sám
Maximálně jeden čaj zase si dám
Jsem sám radši než ty
Oba sami jak s kůlem ploty.

Přijď konečně a dej mi znát
Já Ti zase budu verše psát
Jenom sebevědomí měj výše
Pozvi mě do své nádherné říše.
Autor Zasněný básník, 01.02.2009
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, strašidýlko-střapatý, Anitta, Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná

13.05.2009 14:01:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí