O nás

O nás

Anotace: O nás

Vy, přátele moji milí,
co dobře vidíte a jste plní síly.
Mám na duši bolístku,
i na mém srdíčku.

Jste to vy,
moji milí.
Co jste udělali,
Bůh vidí.

Šáhnete si na sebe,
řeknete si po pravdě,
jestli jste zhřešili,
půjdete-li k nebi.

Ne? Je to možné?
Není to divné?
Ne! Je to smutné.
Ale pravdivé.

Jdeme zle.
Úplně špatně.
Uhnuli jsme,
teď padáme.

Nikdo nás nechytne.
Nikdo nás na nohy nedostane.
Vše je úplně špatně.
Vy si to nemyslíte? Jasně.

To je typické,
tak předvídatelné.
Tak se ven podívejte,
za pravdu mi dejte.

Určitě se zděsíme,
„proč“ ptát se budeme.

Proč asi?
Trháme si vlasy.
Jsme jen tací,
jak jsme chtěli.

Proto tu křičím.
Dost se tím liším.
Snad jinak skončím.
A zlo v sobě zničím.

Měli byste to taky chtít,
co byste ještě, sakra chtěli mít.
Tohle je to nejvíc,
co vám, kdo kdy nabíd.

Jestli tomuhle textu za pravdu dáš,
tak životní maturitu, jistou máš.
Autor James Tony, 06.02.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

4 Azure Sky : Nemáš proč psát "promin". Je to Tvůj názora já si ho cením. Je pravda, že mě třeba něco napadne, ale pak už to nedotáhnu do konce. Musím na tom zapracovat.

4 nejsembásník : Tak to není na škodu, když je něco dlouhé ne?

06.02.2009 21:23:00 | James Tony

je to hrozně dlouhý...

06.02.2009 18:10:00 | nejsembásník

asi se budeš zlobit - ale je to děsně nezáživné :(
to zdělení má jistě nějakou hodnotu
na začátku je většinou vždy dorbá myšlenka
ale umění je to podat a prodat

promiň

06.02.2009 15:31:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí