sněží nahoru

sněží nahoru

Anotace: .

.
souhvězdí co v létě vidět není
mi nakreslilo tebe
jak tančilas
kdysi dávno
kdy stačilo ti jen nadechnout se
a mělas všechno
a já měl to tvoje všechno

sněží nahoru
to by se ti líbilo
zahodíš peřinu a vrháš se do vloček
mezi nimi vlníš latinu
"buena vista" řekla bys
kdybys nebyla někde v čudu
a já tady nemrznul
.
Autor Michal Kvido, 12.02.2009
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: kikis, Quigleika, HarryHH, maena, Psavec, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

natrhal jsem kytici růží
.... pro tebe ...

ty vzpomínko zkurvená ...
***- ... abych ti zesekal zadek ...

06.04.2009 18:08:00 | HarryHH

ta sedí... možná trochu jak nový boty nebo o něco větší klobouk, ale sedí... a je zima, no...

12.02.2009 20:47:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí