mám
Mám kámoše za zmrdy
a v moči šutry
dvě knížky vod Drdy
a něco z kamasůtry
usínám pod hlavou
klubo zmijí
narvanej rohypnolem
samotu řeším onanií
a depky alkoholem
Mám ve vočích chtíč
na duši raracha
vod pekla klíč
zlo světa za bracha
s bolestí přátelím
a s halasným veselým
se smrtí se zpíjím
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: Mario de Janiero, gentoo, Mbonita, Rolnička, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (3)
Komentujících (3)