Mám tě v hlavě
Mám tě v hlavě
Snažím se tě dostat ven
Není tu místo pro dva
Prostor už je obsazen.
Odejdi z mé hlavy,
Stále řeším jen hlavolamy.
Chci mít čistou mysl,
Pro pravdu a lež smysl…
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)