Odraž se a leť!

Odraž se a leť!

Anotace: jen tak jsem psala..

Už jen chvíli
jen pár minut
jenom si tak vzlítnout.
Tvá tvář se nemýlí.
Letím,letíš.
Vidíš mě,já tebe.
Stoupám níž a níž.
Podej mi ruku
jen se mnou tohle smíš.

Spím či bdím?
Klesám,
Až na úplné dno.
Trampolíná dole čeká..
Bojím se..
Mám strach..
a je mi trošku mdlo.

A jsem dole,
sama s tebou.
Dlouho však nestojíme,
odrážím se
od úplného dna..
Je to tak
znovu spolu letíme.

Je to ta velká chvíle.
Přišla naděje..
..už se nebojím
čeká nás velká míle
a tajemné světlo bíle.

Co to jenom znamená?
Raduj se..
..to se jen blýská..
blýská se na lepší časy.
Není smutek
ani strach.
jen doufání v lepší zítřky..
Autor Sarishka, 05.04.2009
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je povznašející,jen nepad...

07.04.2009 07:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí