(S)Vědomí
Otázky na tělo
příliš se lísají
prokletí ubožáků
stává se vším
Špinavé sklenice
od včelího vosku
taková píle
přichází vniveč
Bolestí stažené
rdoušené hrdlo
beze slov umírá
v objetí dlaní
Polibek na čelo
do rukou kvítí
oči už neslzí
pro cizí neštěstí
A duše odejdou
zpytovat svědomí
do ztuchlých kutlochů
vlastních činů
Válí se po múzách
zkalené vědomí
téhle reality
a šlape si po štěstí
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: joaneee, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)