MÁ SÉRA IV

MÁ SÉRA IV

Anotace: ...tři výplody

Sbírka: MÁ SÉRA

***

Nezažal jsem v tobě jiskru
ani náznak příkoří
jenom kousek chtíče chleba
okusil jsem ve křoví

nevinně

Strojek nosím stále s sebou
k ukojení potřeby
lásku moji i tu tvoji
měli jsme jen k večeři

po víně

Stále myslím jak by bylo
míti postel s nebesy
já bych chrápal čekal na tě
ty střídala kalhoty

*****************************

Bij klávesy holou rukou
tak tak ještě
důraz
klid
vyklepej tam tititátá
turi turi trubka výš
yes yes
tak to je jazz běs

běs jazz jak má být

*****************************

Co to děláš moje milá
šatys´ v slzách odronila
nazem padly peříčko
co to děláš holčičko
neboj
výjde sluníčko
přitul líčko na líčko
láska v tobě bílá byla
kus světa jsi potratilala
láska příjde v pořadí
přátelství to nevadí
jsem tvůj přítel otčenáš
co s tím tělem naděláš
teplo
teplo vlahé v ústech máš
už se trochu usmíváš
povol tělo z křeče lásky
vidíš...už ti hladím z těla vrásky
přátelství je cennější
ale láska krásnější
vím
láska má je nevšední
krása má však poslední
nemám modro v očích svých
jenom odlesk očí tvých
nevím lásko by jsi chtěla
zítra půjdem do kostela
napořád

Jsem rád

***
Autor WAYWARD, 27.05.2009
Přečteno 359x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Spadlá z nebe, Romana Šamanka Ladyloba, Gemyni, NikitaNikaT., Bíša, Juraj Hrom, Íá, poustevník Jirka, Stoneman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Účinek Tvých "SÉR" se stále zvyšuje... :-))

28.05.2009 21:07:00 | poustevník Jirka

jazzově říkám
tádá.tatadá..dada:-))
ST

28.05.2009 12:39:00 | Mbonita

...nemám modro v očích svých, jenom odlesk očí tvých..
Tož toto zase! Paráda...

28.05.2009 08:54:00 | 5thelement

celá je skvělá, nemůžu jinak než za ST

28.05.2009 06:28:00 | zrrrr

šatys´ v slzách odronila...nejen tohle je skvele!

28.05.2009 01:04:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí