To kvůli..

To kvůli..

Toulání
mezi zvířaty v přírodě
kdybys mě chytil za ruku zjistil bys jak teplé mám dlaně
-to kvůli tomu že je nosím v kapsách-

Cesty
nechané náhodě
konverzace pomalu plane
kdybyses mě pokusil obejmout zjistíš jak voním
-to protože jsem použila svůj oblíbený parfém-

Letmé pohledy
sem tam úsměv kradmý
nad tím jak své vlasy do culíku honím
a kdybyses jich dotknul poznáš jak jsou hebké
-zřejmě takové jsou stále a samy nebo kvůli šamponu-

Ticho
jen občas něco řeknem
a na rozloučení červenání k tomu
a kdybyses mě odvážil políbit zjistil bys jak chutnám
-asi po melounu cukrovém kvůli těm žvýkačkám co stále jím-
Autor Lioness, 27.10.2009
Přečteno 311x
Tipy 22
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, Violette, harmony, hašlerka, labuť, Kapka, Květka Š., Fenceless, Psavec, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST :) zajimavé básně to máš;)

28.10.2009 22:41:00 | Jacob P. Verlaine

Kdyby...pak by se asi otevřel ráj... :o)

28.10.2009 19:17:00 | labuť

to je prostě nekonečně cudné.. st

27.10.2009 23:26:00 | zelená víla

ha.. aha!

27.10.2009 22:34:00 | Djinii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí