Baseball

Baseball

Anotace: Krátká úvaha nad dnešní společností.

Sbírka: Tajemství noci

Procházejí kolem mě stíny,
na tvářích mají bílé masky
a v rukou pálky na baseball,
kterými ubíjejí slabé.

Volám na ně, aby zastavili,
ale oni si mě nevšímají,
tváře bez výrazu neotáčejí,
jdou hrát baseball.

Ptám se jich, kam jdou?
A oni pokračují dál
a mlátí lidi těmi pálkami
cestou na baseball.

Ptám se, nač ty pálky?
Když nehrají baseball.
A jeden z nich odpoví,
že se potřebují bránit.

Tak beru svou a jdu taky.
Když děti v bílých maskách
bijou cestou na baseball slabší,
v takový době se musí bránit každý.
Autor Aren, 08.11.2009
Přečteno 489x
Tipy 1
Poslední tipující: hermiona_black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí