Bolí to

Bolí to

Anotace: ...tím víc, čím míň jsi mi lhostejný.

Počasí studí, mraky se mračí,
smutně se po tmavé zemi kráčí.
Tiše a smutno je, jak v pázdném kostele,
snad aspoň ty, máš se vesele.

Jen slzy padají na vyprahlou zem,
měla jsem úsměv, tak mi ho vem.

Ostré jsou trny, stejně tak dýka,
nechci už slyšet, jak někdo vzlyká.
Jak asi teplá a rudá je krev?
Dřív než se srazí, dojde jí dech.

Krkavci černí lítají nad hlavou,
na rakev růži, krásnou a pichlavou.
Autor synanceia, 16.11.2009
Přečteno 284x
Tipy 18
Poslední tipující: Danger, Wor, WAYWARD, Zpátky, Dragoniana, labuť, Giginka, harmony, Quigleika, Lioness
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutný tichý déšť

26.11.2018 21:52:27 | Danger

st

16.04.2010 21:52:00 | WAYWARD

Bolavá dušička psala tato slovíčka...

17.11.2009 22:51:00 | labuť

Pěkně čtivé...ke konci smutně ostré..

17.11.2009 00:07:00 | Giginka

dobře napsané ST

16.11.2009 22:23:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí