Zhasněte

Zhasněte

Anotace: ..

Sbírka: Zhaslé noci

Večerní mlhy
zatemnily cestu mou
trápím se
moc se trápím
utápím
na tebe myšlenkou

Vidím tě
tak často
a vlastně málo
protože se mi
o tobě vždycky zdálo

Nechápu výrok
že touha rozpaluje do běla
protože vášeň je rudá
a já barvy stmívající oblohy
snad abych se styděla

Tak slunce zhaslo
a hvězdy svítí
naší společnou
budoucnost možná
kdo ji však vyčte
a kdo to pozná

Tak vyzývám ČEZ
aby na chvíli zhasnul taky
ve tmě se lidé nestydí
ať rozplynou se
všechny mraky
Ať se klidně naše oči nevidí
jen prosím obejmi mě

..protože srdce se najdou i v úplné tmě
Autor Lioness, 21.11.2009
Přečteno 450x
Tipy 12
Poslední tipující: Draconian, Jacob P. Verlaine, enigman, hašlerka, Zefi, Bíša, Květka Š., Matty09, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá básen...líbí se mi každé slovo (teda ža na ten ČEZ). A je hezky obrazutvorná...alespon já si představuju, co píšeš.

27.04.2013 23:38:11 | Draconian

Ty a Tvoje fantasie že? ;)

27.04.2013 23:40:53 | Lioness

Moc krásná.

21.11.2009 00:31:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí