Moderní návod moderní doby

Moderní návod moderní doby

Anotace: Publius Ovidius Naso - umění milovat - trochu jinak

Chceš-li pro dívku být ten pravý,
buď slušný a zachovávej slušné mravy.
Snaž se být hodný a milý stále,
jinak máš u dívky šance malé.

Buď jejím přítelem a měj ji rád,
nenech ji plakat, nauč ji se smát.
Ukaž jí hvězdy - pro romantiku!
Zruš auta, zbraně a matiku.

Nos jí květinu a líbej ručky,
na Vánoce kup jí teplé papučky.
Buď jí věrný a mysli na ni,
z láskou jí piš milostná psaní.

Budeš-li se dobře mýt,
nebude nic na tobě hnít.
Pak pro ni budeš na prvním místě,
to já vím docela jistě.
Autor wigi.sama, 02.12.2009
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rady do zivota:-)*

08.05.2010 21:18:00 | 4LJFilip

pozor na to tajný návod jak se sami necháme ovladnout zenami!

07.12.2009 16:12:00 | filipika

Vezmu si to k srdci :-)

03.12.2009 18:58:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí