Večerní

Večerní

Anotace: ..je to tak prosté..

Roztomile slétnu
trochu níž
po chvilce plné slz
V očích bytostně mi spíš
Kříž v ruce svíráš
Jahodově i..
polekaně občas usínáš
Létat se povoluje
i otevřené spojení
Stagnuje strach
Fouknu sem i tam
pár drobečků lásky
i plnou náruč..
..dám
Růžový motýl létá tělem
cestou za andělem
Objímá květy duše,
když sněží štěští
na jizvu sluneční
na těle mém..
Barevná cesta za víčky
s chutí chleba
Do vlasů vpletu Ti mašličky
třeba..
Usínat s myšlenkou
zda bys chtěla..
Autor toulavá naděje, 03.02.2010
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana M., CULIKATÁ, ilona, Holis, bejbyyyy, malá slečna, labuť, Mbonita, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí