Ubohý cestovatel

Ubohý cestovatel

Nejisté jsou cesty do dálek,
snad střetneme se ještě někdy.
V kleci jen tobě zpívá kanárek.
Teď musím napnout lodí svých plachty
mě zlákala zase chuť dálek

Chci objevit nový svět nepoznán,
tak vyplouvám na širé moře.
Vplouvám na otevřený oceán,
a srdce mé jen k tobě Dálko hoře.

I přes pokladnu prázdnou,
přes obrovitý hlad,
všichni jsme si rovní.

Jen dálka, ta mě svedla
té já nedokáži odolat.
Nikdy nevíš co tě čekána konci.
Autor Jan Václav Znojemský, 25.03.2010
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, bloodysunset, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí