Zpátky na začátku

Zpátky na začátku

Anotace: ...vyměnili se herci, ale hra je stále stejná...

stejná hra, já opět v hlavní roli
obsazení vedlejších je jiné
sice jsem ten co kamarády si volí
stejná story z toho vždy vyplyne

obklopen novými tvářemi
jenž ke starým se přirovnat dají
ani toto nejsou lidé se svatozářemi
když se zamyslím, dech se mi tají

chtěl jsem utéct, začít znova
však na začatku jsem zas zpět
přesto že necítím vůni domova
problémy řeším, pomocí těchto vět

opět chci tu, co nemůžu mít
opět pociťuju strach ze tmy
o lepších zítřkách nechám si snít
o to že z já a ty bude brzy MY
Autor Henry Chinaski, 01.04.2010
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Niky88, stmivani.na.lepsi.casy, Jeněcovevzduchukrásného, Elisha, hašlerka, ilona, Gudula, CULIKATÁ, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hold mládí není jednoduché, tak ať Ti to vyjde.

06.04.2010 13:49:00 | Jeněcovevzduchukrásného

dekuji:) ale ja to stesti zatim nemam...o to vic ho snad budu mit az "budu velkej" :)

02.04.2010 00:20:00 | Henry Chinaski

Culík fandí,aby se Ti ,,MY''-brzy vyplnilo.

01.04.2010 08:53:00 | CULIKATÁ

Přeji aby se ti vyplnily sny

01.04.2010 01:48:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí