Anotace: ... (úvod k mé opět nedopsané povídce) Asi jsem i tak momentálně šťastná !
Překvapilas mě :) čekala jsem trošku rozsáhlejší dílo, když to měl být úvod povídky (kterou bych si, jen tak mimochodem, dost ráda přečetla :) )... ale je to výstižné :) a fajn :)
05.04.2010 22:29:00 | prostějanek