Hran-a-dada

Hran-a-dada

Anotace: Pokus o vytvoření symbolické dadaistické básně

Sbírka: Co se našlo v Panďáku

Na rohu ulice
v chlívku se krčí
dvě malé, modrozelené děti

Potichu ubíhá čas
a děti mlčí.
Zírají do ticha, křičí do tmy

Nohy jim omývá voda
Nohy jim omývá déšť
a díra ve střeše ne ne se zacelit

Nemají hlad
není jim smutno
Není nic, co by jim chybělo.

Na rohu ulice
v chlívku se krčí
dvě malé, šťastné děti
Autor litermaso, 05.05.2010
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí