Tractatus didactitus
Anotace: sur Jan Amos Komenský.
dětem se musí ukazovat jedině:
PENIS
a
VAGINA
ostatní není důležité,
brzy to zapomenou
a k ničemu jim to nebude
syn kope kopu kečupu v Massachusettsi (mesečutsi);
v bombarďákách na harfu asi ne,
v krajkách na klavír nebo na kytaru,
deštník do deště,
drátem do oka,
ale tanga na triangl
tanga na triangl
tanga na triangl!
Přečteno 451x
Tipy 5
Poslední tipující: 11477, ewon, pamp_elka, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)