Nenávist

Nenávist

Anotace: Vlastní zkušenost...

Sbírka: Ze života

Já už prostě nemůžu, takhle to dál nejde.
Někdo nad tím mávne rukou, mně však na tom sejde.

Spí v mé teplé postely, pod mou krásnou peřinkou...
a teď jsem se kvůli ní pohádala s maminkou.

Jako já by chtěla být, má i po mně věci.
Že prej za to nemůže...to jsou jenom kecy!

Už je u nás skoro týden, vlasy mi z ní šednou.
Doufám, že už nepřijede. NIKDY! Ani jednou!

Alergická na ni nejsem, to je něco víc.
NENÁVIDÍM! To je ono. To je slovo do pranic!
Autor Pižla, 11.06.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: nikoolkaaa, wendy.poezie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí