Kovová obloha

Kovová obloha

Anotace: O životě a o naději

Sbírka: Můj ekosystém

Dešťová mračna
Šedá dešťová mračna
Těžká šedá dešťová mračna
Kovově těžká šedá dešťová mračna
Kovově těžká
Těžce kovová
Těžký kov
Heavy Metal?
Hups…

Jsou
kovově
těžká
šedá
dešťová
mračna
jen básnickým klišé

Pro některé běžně ano.
Ale já,
když z nich začne padat síra,
která všechno ničí a spaluje,
když se všechno kolem mění v popel
a sůl země
a nic se nedaří,
já bych chtěl mít tu možnost
podat ti ruku

A chtěl bych mít tu sílu
vytáhnou tě
vysoko nad
kovově těžká šedá dešťová mračna
kde navždycky září slunce
a tvůj nádherný bezstarostný šťastný úsměv…

Hradec nad Moravicí
9. 6. 2010/21:25
Autor bloodysunset, 11.06.2010
Přečteno 428x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, malá slečna, Isquieasuus, přezdívka, carodejka, ziriant, CULIKATÁ, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou to upřimná slova, mě se to moc líbí.

21.06.2010 13:57:00 | carodejka

Možná to malinko nedává smysl, ale možná proto je to perfektní. ST!

11.06.2010 11:03:00 | 666 Idiot MCR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí