Zpěv radosti

Zpěv radosti

Anotace: pro Lolitu-Jana Filipa, ale přesto vlastně o Petře

překypování láskou se soudí a je odsuzováno
touha vznikne v lásce ke všem bytostem pro bytost jedinou
touha nevznikne bez lásky ke všem bytostem, lidem
i touha se soudí a je odsuzována
touha i láska jsou subjektivní
Autor ludmil, 01.07.2010
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jak jsi k tomu či onomu došel (nevím toto krom jiného)

04.07.2010 20:26:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí