Ty

Ty

Anotace: Zkrátka ona..on a ty...

Jak strašně lehké je podlehnout,
City jako proudy nechat plout,
A nikam nelze uniknout.
Mezi prsty.
Tři,dva, jedna.
A pak je sedm.
Velké počty, vypni mozek, poletíme.
Mezi nimi, mezi mraky se proplížíme.
Prý já bych věděl.
Těžko, co víc jen říct.
Ona, On a kdo je víc.
Ty.
Autor Mak, 16.07.2010
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: Vittoria, Niky88, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí