Nic nevzdávám, nepodléhám obavám

Nic nevzdávám, nepodléhám obavám

Anotace: ...

Doufám, že se nespletu
a zvolím správnou tapetu.
Měla bych odpočívat,
rekapitulovat, zívat.
Ale já volím chůzi, posun,
rosu v trávě a nabroušenou kosu.
Nic neřeší obavy a doměnky.
Kdo otevírá jaro - sněženky.
A v jejích lístcích rosa změnila se v led,
sníh roztaje až časem, nezískám tě hned.
Autor Inge, 19.07.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

20.07.2010 04:10:00 | WAYWARD

Ano,třeba je potřeba dát lásce čas,aby uzrála:).St.

19.07.2010 21:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí