Fantazie

Fantazie

Anotace: :(

Jsem v tvém zajetí, sáhnu si na co můžu
dáváš mi prokletí jak všem singl mužům.
Nejsem si jist, zda můžu tě jíst
zda můžu tě ochutnat, cpát se a žrát.
Denně se zjevuješ, duši mou zpytuješ
nadávky polykáš, nikdy mi nevzlykáš
stejně jak čas, stříbříš můj vlas
a tam kde je mysl, rozum mi zkysl.

Jsi moje fantazie, co duši mou pije
a návratem k nicotě, házíš mě samotě.
Autor Ďábel sám, 19.07.2010
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Divoženka1, Psavec, Do Ga, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí