Malá mořská víla

Malá mořská víla

Anotace: Jestli tě znova neuvidím ať v kámen se proměním

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Když jsem oči otevřel
ve dveřích se mihnul už jen cíp šatů Tvých
Náruč jsem prázdnou rozevřel
rychle jsem se zdvihnul a běžel po stopách Tvých

Běžel s nadějí v srdci
že mi jen přeci
Neutečeš do mořských vln
však na břehu jsem bolesti pln

Zmizela jsi ve vlnách tak náhle
zavyl jsem jak vlk táhle
Moře si Tě vzalo k sobě nazpět
moje krásná malá mořská vílo
Však já si Tě vymlátim až budou mé kosti prašťět
jen pro tebe mé srdce bilo

Vše spláchla ta vlna prokletá
Když mi city k Tobě na třísky rozmetá
Sedím již několik století na břehu
snažím se být ve střehu
Ale do té doby než tě znova uvidím
Tu na břehu možná zkamením

spěchej....
A mě na břehu shledej
místo slz už jen drolím kamínky
och má malá mořská vílo.....
Miluji... Těěěě......
Autor Jacob P. Verlaine, 19.07.2010
Přečteno 577x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Vanilková Ninja, Hazentla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Romantické.

30.07.2022 22:33:35 | mkinka

Co na to...napsat?=)

24.07.2010 16:07:00 | Corsica

doufám,že Tě uslyší a přijde brzo .-)st

20.07.2010 10:19:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí