je to přesně rok

je to přesně rok

Anotace: ....

Je to přesně rok,
co jsi z domu odešel.
Byl to velký krok...
krok do neznáma.
Říkal jsi,že vrátíš se hned,
že bys doma radši byl,
ale chceš vidět svět.
Všichni to říkali,
i tys to říkal,
že vrátíš se zpět.
Teď tu sedím....
a pozoruji hrob.
Odjel si jen na týden
a už je to přesně rok.
Autor monyka, 24.08.2010
Přečteno 354x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí