CO TÍM DOKÁŽU?
Mohu spočítat písek,
mohu změřit oceán.
Mám uši pro nemluvící,
a vím….co jimi mají na mysli.
Mohu sečíst lesy,
mohu odkrokovat lány.
Mám oči pro nevidící,
a vím….co jimi mají na mysli.
Mohu dávat smích,
mohu ublížit pláčem.
Mám city pro neživoucí,
a vím….co jimi mají na mysli.
Mohu dávat pocit bezpečí,
mohu také dopřát strach.
Mám mládí pro stárnoucí,
a vím….co tím mají na mysli.
Mohu rozdávat život,
mohu zničit smrt.
Mám víru pro nevěřící,
ale nevím….co tím dokážu!
Přečteno 370x
Tipy 33
Poslední tipující: Jin&Jang, Niky88, labuť, Danga, Jiná, Javavia, zenge, la loba, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)