Dělám si hodně silný kafe

Dělám si hodně silný kafe

Anotace: ...

Hovořil velice sofistikovaně,
seděl v masivním koženém křesle,
na stěně Polibek smrti
velice zdařilá kopie od Kubišty.

Umývač oken típnul cigaretu,
balancoval na plošině, havran ve větru,
vlasy omotaný kolem pasu.

Přinesla dvě kávy, neperlivou vodu
a lubrikační gel.
Co vy víte o myšlenkách prostitutky…

...

Ráno jsem zase chytil stopa,
myslel jsem na její krásný nohy
a na dobrý kafe, naší pojistku
dlouhýho milování.

Musím si dát pauzu,
vlezu pod zátěžový koberec
a nechám se lynčovat tvými jehlovými podpadky.
A umřu blahem.

Xerox tiskne neslušný obrázky.
Nesmazatelný důkaz,
že to neděláš jen se mnou.

...

Dělám si hodně silný kafe.
Autor Koprtinka, 23.11.2010
Přečteno 434x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, Taog, Gabrielle, hašlerka, Jesper, Kapka, la loba, labuť, JardaCH, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsem rád že tu opět píšeš

26.11.2010 17:07:00 | Taog

taky mám z toho syrový pocit ... bydlet blíž, taky tě zvu na kafe ...

23.11.2010 16:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba

St drsný ale pravdivý,mám ráda syrový pocity

23.11.2010 16:17:00 | la loba

... nezajdeme na kafe? ... :-)

23.11.2010 16:00:00 | JardaCH

...taky bych si jedno dal ...

23.11.2010 15:49:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí