Slova

Slova

Anotace: jen slova... nic víc

Zvadlá kytka,
prázdní hadi,
slova jak výprask vlaštovek,
jak ráno bez jízdenky,
jak Pompeje za noci.
Usekaná přísloví
a večnost

Úsměv
posílá ho poštou.
Ruka padá
únavou

Slova,
bez nich svobdný
nádech.
Slova,
rozprášené kolíčky
od houslí,
manifest

Provazová láska z banánů,
provizorní výsměch,
prošlá lhůta osamění
v poušti ticha

inijekce zubařů zazpívá
noční hymnu plejád.
Rozsvítil si lampu

Čte slova,
řádky utesaných lží.
Narcisová zrada pouličních holek,
spí
v lůně ženy,
chyméry a saně

Kapesní hodinky na měření
Vánoc,
pláčů a radostí,
letmých pohledů a milování,
pádu z kola,
letu vran,
letního vánku za bouřky

Polovičátá.
Celý
sám...
Autor Morsia, 07.12.2010
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: slob, Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi to takové povědomé.. uvolněné a přece velmi vážné. moc se mi to líbí.)

15.12.2010 22:09:00 | slob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí