On...

On...

Anotace: On? Trochu zvláštní pro tuto báseň ale kdo z vás uhodne co je tím myšleno?:)

Chceš-li ho vidět
nehledej v kancelářích
nehledej v autě
osamělého jej nespatříš.

Jeho jsou bláta cest, sítě vánic
jeho jsou bolesti, tvrdosti života
nese v sobě
co bývá u spoda,
co bývá na dně.

Ale když uslyšíš
jeho píseň
nebo jeho hudbu
vidíš jeho barvy
jeho krásu
jeho věčnost
jeho slzy
jeho smích
žasneš
ohromen krásou
že vše je z něho...
Autor drapyna, 12.12.2010
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí