Vznešená je

Vznešená je

Anotace: upozornění: hokus pokus, sama jsem si naběhla, občas neladí, ale když je, tak už je :)

B olest vznešená je paní,
O hromnou náruč rozevírá,
L adně čeká na šeptání,
E lipsa, chaos a šeď čirá.
S oukolí neomylně navždy se protáčí,
T ekoucí pravda zahynula v chomáči,
V rtochů a smyslu té doby,
Z rada, lež, naše hobby.
N eúprosná slza se sklání,
E kipa ctností odumírá.
Š edý svět, bez her a přání,
E ufemismus kavalíra,
N ás poprvé nyní a navždy vláčí,
Á rie zbabělců, a že prý jsou rváči,
J ako v křeči křičí útroby,
E den, peklo, všechno naruby.
P rsty mrznou v jarním tání,
A na zvrtlý palec se dnes umírá,
N eúcta a strach z této paní,
Í karos, odkaz odvahy nám skomírá.
Autor Markéta G., 13.01.2011
Přečteno 356x
Tipy 23
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Actafool, jedam, Psavec, PIPSQUEAK, labuť, Hazentla, Gabrielle, Sweet KiWi, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý akrostich
přečíst jsem si právě stih.

30.09.2011 12:47:00 | Špáďa

Zajímavá, oslovila mě...*:)

13.01.2011 18:28:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí