Anotace: Kdo se začte pochopí jinak budu se snažit to ještě více rozvinout a čekám na vaše názory abych to zlepšil.
Mozna se zkus realizovat spis v proze...kdyz chces zacit s basnemi, zacni o vlastnich prozitcich..o tech se pise snaz, a je z nich citit hloubka..tohle bylo plytke..a kostrpabe trave proto, ze ses za kazdou cenu snazil o rýmy, a nepsal jsi "z hloubi duse" nemuzes vedet co se v matce odehrava kdyz dite place .) A pokud se jeste nechces sverovat s vlastnimi city, zkus o prirode, o tom co vidis..ono to casem pujde samo..jen "se do toho dostat" rozhodne neprestavej zkouset :)
22.06.2011 16:39:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Já To pchopil taky!!!
...matku to teď náramě bolí,
měla už ho dávno přetáhnout holí!:-)
22.03.2011 17:28:00 | Jeněcovevzduchukrásného
nic moc, řikám, Ti, ať něco uděláš a rozvineš ten poslední verš tvý předposlední, ale to Ty zřejmě nechápeš, takže marná snaha i marné komentování.
08.03.2011 10:09:00 | moskit