Vražda
Dílo vraha
je vykonáno,
marná snaha,
má vystaráno.
Sedí u zdi,
zhroucený, němý,
tiše prosí:
,,Duši vem mi.."
Krev stéká po kapkách,
kaluže kreslí,
v slzavých mapkách
rakev nesli.
Hrajem si na bohy,
lidi a ostatní
jsou jenom oběti,
jsou nešťastní, zoufalí,
však duha přichází,
zpravidla po dešti.
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, hubape
Komentáře (0)