Zapomenutá

Zapomenutá

Potichu až po okraj snů
poletují krásy,

není úniku,
stále je, kdo by se ptal..

Pohled mlčí prázdnotou

Slyšíš..život, když
slzy ukápnou

do větru iluzí

Nadějně nebo sama..
projít se do neznáma

Překvapeně stát v davu,
sama se sebou..

Tichem si být,
hledat mysl

Kam jít..
Autor toulavá naděje, 07.04.2011
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, Danga, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí