Anotace: ...
Jen se braň jak chceš, stejně to bude marný. Příroda a snad i evoluce zvítězí! :o))
28.05.2011 18:04:00 | Zasr. romantik
Proč se bránit? Bylo to myšleno asi tak, že vždycky musíme bojovat, zvednout se a jít dál.- to je to bránění se. Ale jednou už tu sílu mít nebudem.
23.05.2011 14:42:00 | Mademoiselle S.
Napsáno jedné noci, kdy spánek nepřicházel. Silnější konec nepřišel asi pro to, že se oči klížily. Nevím.
23.05.2011 14:41:00 | Mademoiselle S.
Taky si říkám =) Čekala jsem při tom pomalém rozjezdu silnější konec... T.
23.05.2011 14:38:00 | myší královna