Byl bych špatná kočka
Anotace: Malý příběh o kočkách a jednom zástupci lidského rodu
Kočky pláčou jako lidi
někdy i víc nahlas
Možná maj někdy i stejný důvody
V tuhle chvíli nepláču
Nemám důvod
Vlastně jsem nikdy moc neplakal
Ani když jsem měl důvod
Byl bych špatná kočka
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Gabrielle, Markéta Hl., chicacheca, whiolet
Komentáře (3)
Komentujících (3)