Živá zdechlina

Živá zdechlina

Anotace: Živá zdechlina

Jak živá zdechlina,
životem procházející.
Jak živá zdechlina,
tři dny už mrtvá,
se rozpadající.
Těžce dýchám,
odcházím.
"Smrt neobjasněna..."
jde z úst nekrologa.
Polovina mně už odešla
a mé nahé tělo,
bez ducha,
umírá na stole,
pod rukou patologa.
Autor monyka, 18.06.2011
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí