Povím

Povím

Anotace: :-)

Povím ti jen,



že život je sen.



A řeknu ti jen dvě..tři slova



mám tě rád



písmena jak symboly



pozvou tě do školy



budou si s tebou hrát



dokud se budeš bát



...



a nezačneš se všemu smát
Autor Lady L, 01.07.2011
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí